Installatiebedrijf Lelystad

Installatiebedrijf D&K staat voor u klaar in Lelystad! Wij werken samen met de beste experts voor de installatie van onder meer uw sanitair, riolering en CV-ketel. Onze specialisten kunnen u een kwaliteitsadvies en informatie geven dat is toegespitst op uw eigen situatie. Zo ontvangt u te allen tijde persoonlijke service van gedegen professionals. Heeft u een klus voor onze vakmannen in Lelystad, dan kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via het contactformulier. Wij staan voor u klaar!

spoedservice

Installatiebedrijf Lelystad

 

Contactformulier

Klanttevredenheid staat centraal

Wij vinden het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent over de service van ons installatiebedrijf. Om hiervoor te zorgen, werken wij alleen samen met gerenommeerde professionals, die voorzien zijn van een gedegen educatie en jarenlange erving in hun vakgebied. Zo garanderen wij de kwaliteit van het werk van ons installatiebedrijf en zorgen we ervoor dat u in Lelystad kunt genieten van snelle service van een hoogstaande kwaliteit!

Installatie, onderhoud en service

De medewerkers van ons installatiebedrijf in Lelystad staan u bij met werkzaamheden omtrent het installeren van uw huiselijke attributen, maar we helpen u ook bij reparatie-, renovatie- of onderhoudswerkzaamheden. Onze vakmannen zorgen ervoor dat iedere installatie op een vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Dit zijn onze hoofdwerkzaamheden:

  • Loodgieterwerk
  • Dakdekkerwerk
  • CV-installaties
  • Klimaatbeheersing
  • Airconditioning
  • Sanitair
  • Badkamer installatie en renovatie
  • Riolering
  • Lekkages
  • Vloerverwarming

Een offerte aanvragen

Bent u benieuwd geworden naar de tarieven van ons installatiebedrijf in Lelystad? Wilt u weten wat de kosten voor uw installatie zullen bedragen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u in no-time een offerte op maat van ons ontvangt met daarin alle informatie die u in Lelystad nodig heeft. Snelle service en kwaliteitswerk; dat is installatiebedrijf D&K!

 
Installatiebedrijf D&K heeft ruime ervaring op het gebied van installatie. Alle medewerkers beschikken over de juiste diploma’s waardoor wij in staat zijn om u vakwerk te leveren. Bent u benieuwd naar de prijzen? Neem dan eens contact met ons op.

Loodgieterwerk

Loodgieter Bent u op zoek naar een specialist voor de installatie van badkameraccessoires? Zoekt u een vakman om een lekkage in uw riool te verhelpen? Dan heeft u een loodgieter nodig! Via ons installatiebedrijf vindt u in no-time een geschikte specialist voor uw loodgieterswerk!

CV-installatie

CV service LelystadDe installatie van een CV-ketel is een zogeheten precisieklus; hiervoor heeft u dan ook een vakman nodig, die de werkzaamheden op een gedegen wijze voor u uit kan voeren. Ons installatiebedrijf werkt alleen samen met de beste professionals uit Lelystad!

Dakdekkerwerk

Dakdekker Zoekt u naar een dakdekker voor de installatie van uw dakbedekking in Lelystad? Ons installatiebedrijf werkt samen met vakkundige specialisten die al uw daklekkages in no-time verhelpen, u bijstaan met isolatiewerkzaamheden en uw dak opnieuw laten stralen!

 
Heeft u een klus voor een professionele installateur? Neem dan 24 uur per dag en 7 dagen per week contact op met D&K. Onze experts staan altijd voor u klaar!

Comments are closed.