CV-service

D&K is uw partner in heel Nederland op het gebied van uw CV-installatie. Hiernaast helpen wij u ook bij de eventuele reparatie van uw CV-systeem. Het is belangrijk om een aangenaam woonklimaat te hebben en hiervoor is een goed functionerende CV ketel van een essentieel belang. Onze medewerkers weten dit en kunnen u dan ook perfect van dienst zijn bij alle werkzaamheden omtrent uw verwarmingsketel. U neemt gemakkelijk en snel contact op met gedegen vakmannen.

Gedegen installatie

Onze professionals zijn zo getraind dat ze iedere installatie tot een fantastisch eindresultaat opleveren. Wanneer u gebruik maakt van de service van D&K, verzekert u zichzelf dat de installatie op een snelle en gedegen wijze wordt voltrokken, zodat u uw nieuwe CV ketel in no-time kunt gebruiken. Wij denken bij ‘verwarming’ verder dan andere installateurs, want bij ons kunt u bijvoorbeeld ook een luxueuze vloerverwarming aan laten leggen. Zo heeft u nooit meer koude voeten!

Nuu ook in Groningen!

Sinds september 2015 zijn wij in staat om u van dienst te zijn in Groningen. Door de samenwerking met CV-ketel monteur Frans Willems uit Appingedam zijn wij u in de gehele provincie van dienst voor zowel installatie, onderhoud als de reparatie van uw centrale verwarming.

Vakkundige reparatie

Helaas kan het zo zijn dat na verloop van tijd uw CV ketel gebreken gaat vertonen. Werkt uw verwarming niet meer naar behoren? Laat er dan snel iets aan doen en kies voor een vakkundige reparatie. Bij de reparatie speuren wij op gedetailleerde wijze op waar het probleem zich precies bevindt en schatten onze specialisten in of er reparatie of vervanging nodig is.

Gratis offerte

Wilt u gebruik maken van onze service? Wilt u weten wat onze voordelige tarieven zijn met betrekking tot de installatie en reparatie van uw CV ketel? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier in te vullen. Wij versturen u in no-time een offertevoorstel, zodat u in alle rust kunt bekijken wat wij u kunnen bieden.

Contactformulier

Comments are closed.