Dakdekker

Een goed dak boven uw hoofd is erg belangrijk! Heeft u een klus voor een dakdekker, maak dan gebruik van de snelle kwaliteitsservice van D&K. Onze professionals zorgen ervoor dat iedere daklekkage in no-time verleden tijd wordt. Door uw bedaking te voorzien van de beste bedekking, verzekeren wij u van een gedegen dakisolatie. Met een goede dakisolatie kunt u bovendien flink besparen op energiekosten. U kunt ons dag en nacht bereiken, waarna wij een dakdekker uw richting uitsturen!

Daklekkage

Het hebben van een daklekkage is erg vervelend. Wij raden u echter aan om niet te lang te wachten voor u contact opneemt met een dakdekker, want anders kan de daklekkage zich uitbreiden. Door een uitgebreide daklekkage zullen automatisch de reparatiekosten oplopen. Iedere dakdekker van D&K is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van iedere daklekkage. Wij dichten het lek direct voor u, zodat u weer kunt genieten van een watervrije woning!

Dakisolatie

Wanneer u kiest voor de juiste vorm van dakbedekking, kan dit u flink wat geld aan energiekosten besparen. Een goede bedekking van uw dak zorgt er namelijk voor dat u voorzien bent van degelijke dakisolatie. Door deze dakisolatie ontsnapt er geen warmte uit uw woning, waardoor u niet hoger hoeft te stoken, zodat u minder betaalt voor uw energie.

Isolatieservice in Vlaanderen

Sinds kort zijn wij ook in Vlaanderen actief. Door de unieke samenwerking met WT Isolatie profiteert u van gedegen hulp op het gebied van dakisolatie, vloerisolatie & spouwmuurisolatie. WT Isolatie uit Leuven heeft meer dan 15 jaar ervaring als isolatiebedrijf. Daar profiteert u van!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de service van onze vakmannen? Bent u benieuwd naar de tarieven voor een vakkundige dakdekker, het verhelpen van een daklekkage en de beste dakisolatie? Vul dan het contactformulier in. U doet nu een gratis en vrijblijvende offerte-aanvraag. Wij versturen u een offerte op maat, zodat u onze voordelige tarieven met eigen ogen kunt bekijken!

Contactformulier

Comments are closed.