Loodgietersbedrijf

Bent u op zoek naar een degelijke loodgieter bij u in de buurt? Dan is D&K het loodgietersbedrijf waarnaar u op zoek bent. Onze vakmannen helpen u met de installatie, het onderhoud en de reparatie van uw gas-, water- en CV-installaties. Wilt u meer weten over onze service, dan kunt u gemakkelijk en snel contact opnemen via het contactformulier. Onze medewerkers zitten voor u klaar om u te voorzien van een kwaliteitsadvies toegespitst op uw situatie.

Werkzaamheden

Iedere loodgieter van ons loodgietersbedrijf kan u bij diverse werkzaamheden van dienst zijn. Onze specialisten hebben een degelijke opleiding genoten en zijn voorzien van jarenlange ervaring. Zij kunnen u helpen met de installatie, renovatie, reparatie en het onderhoud van uw:

  • CV-ketel
  • Sanitaire voorzieningen
  • Gasinstallaties
  • Waterinstallaties
  • Dakwerken

Ervaren loodgieter

D&K is een gedegen loodgietersbedrijf. Wij werken alleen samen met professionals die hun vak verstaan en die zich hebben bewezen binnen hun werkveld. Ze hebben bovendien verstand van lekdetectie, waardoor ze snel iedere lek kunnen opsporen. Hierdoor voorkomen we dat de loodgieter aan de weer gaat met verkeerde delen van uw leiding. Wilt u meer weten over onze handige service voor lekdetectie, dan kunt u contact opnemen. Doordat wij gebruik maken van de kennis en expertise van loodgietersbedrijf Cor van Meer bent u verzekerd van goede, snelle service.

Vrijblijvende offerte

Wat u echter ook kunt doen is het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Hierin vertellen wij u wat onze tarieven zijn en wat wij precies voor u kunnen betekenen. Het doen van een offerte-aanvraag is geheel gratis. U doet een offerte-aanvraag voor een loodgieter door het contactformulier in te vullen. Wij maken vervolgens een offerte op maat voor u op en versturen deze naar uw adres. D&K; snelle service van een gedegen loodgieter!

Contactformulier

Comments are closed.