Installatiebedrijf Utrecht

De specialisten van installatiebedrijf D&K helpen u in Utrecht met kwaliteitsservice omtrent de installatie van uw huiselijke attributen. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen met loodgieterwerk, CV-installaties, het installeren van vloerverwarmingen en diverse andere werkzaamheden. U kunt ons bereiken via het contactformulier. Wij geven u alle informatie en een kwaliteitsadvies. Indien nodig sturen we direct een vakman naar uw adres in Utrecht!

spoedservice

Installatiebedrijf Utrecht

 

Offerteformulier

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Adres (*)

  Postcode (*)

  Woonplaats (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw emailadres (*)

  Omschrijving opdracht (*)


  Overzicht werkzaamheden

  Installatiebedrijf D&K is een totaalinstallateur, wat betekent dat wij u bij diverse installatiewerkzaamheden van dienst kunnen zijn. Of u nou een specialist nodig heeft voor de aanleg van een airconditioningsysteem, riolering of voor het verhelpen van een lekkage; bij ons installatiebedrijf in Utrecht bent u aan het juiste adres! Dit zijn onze hoofdexpertises:

  • Loodgieterwerk
  • Dakdekkerwerk
  • CV-installaties
  • Klimaatbeheersing
  • Airconditioning
  • Sanitair
  • Badkamer installatie en renovatie
  • Riolering
  • Lekkages
  • Vloerverwarming

  Goede service, ruime ervaring

  De vakmannen van installatiebedrijf D&K in Utrecht staan bekend om hun degelijke service. Wij selecteren onze professionals dan ook op de ervaring die ze hebben binnen hun vakgebied. Door enkel samen te werken met de beste specialisten voor uw installatie, weten we de hoge kwaliteit van onze werkzaamheden te waarborgen. Dit leidt tot vele tevreden reacties van klanten van ons. Bent u de volgende tevreden klant? Lees hieronder hoe u gemakkelijk een offerte aanvraagt.

  Direct contact

  Wanneer u een offerte wilt aanvragen voor een installatie, kunt u dit gratis en geheel vrijblijvend doen door het contactformulier in te vullen. Wij versturen een heldere prijsopgaaf naar uw adres, zodat u direct op de hoogte bent van de gunstige tarieven van ons installatiebedrijf. U kunt u in alle rust ons voorstel voor een degelijke installatie bekijken. Zo geniet u van kwaliteitsservice van een gerenommeerd installatiebedrijf in Utrecht!

   
  De vakmannen van installatiebedrijf D&K in Utrecht staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen met installatiewerk. Neem gemakkelijk en snel contact op!

  Loodgieterwerk

  Loodgieter Utrecht Eén van de hoofdwerkzaamheden van ons installatiebedrijf in Utrecht bestaat uit loodgieterwerk. Hierbij kunt u denken aan de installatie van uw badkameraccessoires, riolering of aan het verhelpen van lekkages bij u in huis. Wij staan voor u klaar!

  CV-installatie

  CV-installatie Voor een goede temperatuur in huis is het belangrijk om uw CV-ketel op een vakkundige wijze te laten installeren. De medewerkers van ons installatiebedrijf in Utrecht zijn hierin gespecialiseerd en zorgen ervoor dat de installatie van uw CV zowel snel en goed wordt voltrokken.

  Vloerverwarming

  Vloerverwarming Een handige manier om uw huis te verwarmen is door het plaatsen van een vloerverwarming. Onze specialisten installeren op een gedegen wijze een duurzame vloerverwarming in uw huis, zodat u nooit meer koude voeten zult hebben!

   
  Wanneer u een installatiebedrijf inschakelt dan wilt u verzekerd zijn van een vakman met kennis van zaken. Alle werknemers van D&K beschikken over de juiste diploma’s om u zodoende goed van dienst te kunnen zijn. Wel zo’n prettige wetenschap!

  Comments are closed.