Badkamer

D&K is er om u te helpen bij al het werk omtrent uw badkamer. Onze vakmannen verbouwen deze op een professionele wijze, zodat deze straalt als nooit tevoren. Ook als u een klus voor een renovatie heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. We werken alleen samen met specialisten die een gedegen opleiding hebben en voorzien zijn van jarenlange ervaring. Hierdoor weten ze iedere installatie-, renovatie- of verbouwklus tot een geweldig eindresultaat op te leveren. Bent u geïnteresseerd in onze landelijke service? Neem dan contact op.

Werkzaamheden

Omdat onze specialisten beschikken over een ruime ervaring, kunnen ze veel verschillende klussen voor u klaren. Bovendien informeren en adviseren ze u graag, zodat u precies weet wat er in uw geval aan valt te raden. Onze hoofdwerkzaamheden bestaan uit:

  • Professionele renovatie
  • Badkamer verbouwen
  • Badkamerontwerp
  • Installatie van alle sanitaire voorzieningen

Spoedservice

Heeft u een klus die met spoed moet worden uitgevoerd? Merkt u bijvoorbeeld een lekkage op aan uw sanitair? Wees er dan meteen bij en neem contact op. Wij sturen dag en nacht direct een specialist naar uw woning om u te helpen met het professioneel verbouwen van uw badkamer. Wij zorgen ervoor dat het verbouwen en de renovatie perfect verloopt, zodat u weer snel kunt genieten van uw badkamer.

Tarieven D&K

Wilt u meer weten over onze tarieven voor een renovatie? Wilt u weten wat het kost om uw badkamer te laten verbouwen? Vul dan het contactformulier in en doe een gratis en vrijblijvende offerte-aanvraag. Wij maken vervolgens een offerte op maat voor u aan, die we direct naar uw adres versturen. Thuis op de bank kunt u ons voordelige voorstel bekijken. Geniet mee van onze handige service!

Contactformulier

Comments are closed.