Sanitair

Bent u op zoek naar een vakkundige installateur voor uw sanitair, dan bent u bij D&K aan het juiste adres! Wij helpen u namelijk gemakkelijk en snel aan de beste specialisten voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van al uw sanitair. Of het nou gaat om uw wastafel, toilet, douche of gehele badkamer; onze vakmannen helpen u verder! Zij voorzien u van een gedegen kwaliteitsadvies toegespitst op uw situatie.

Gedegen vakwerk

Alle vakmannen van D&K zijn gespecialiseerd in het plaatsen van goed sanitair. Het is ons doel om uw badkamer om te toveren tot iets prachtigs. We zorgen ervoor dat uw wastafel, toilet en douche pico bello in orde zijn en dat u geniet van de beste materialen. In het kort kunnen we u helpen bij de volgende werkzaamheden:

  • Sanitair installeren
  • Verbouwing van uw badkmamer
  • Renovaties, onderhoud en reparaties
  • Wastafel, toilet en douche

Actief in Vlaanderen

Sinds januari 2016 zijn wij eveneens werkzaam in Vlaanderen. Maes-bvba.be neemt u al het omtrent sanitair (en loodgieterswerk in zijn algemeen) uit handen.

Dag en nacht

Het handige aan onze service is dat wij dag en nacht voor u klaarstaan. U kunt ons 24/7 bereiken. Het maakt hiervoor niet uit of u op zondagnacht contact opneemt of op woensdagmiddag. Wij verzekeren u namelijk dat u te allen tijde één van onze medewerkers aan de lijn krijgt, zodat wij een specialist uw richting op kunnen sturen voor uw badkamer, toilet, wastafel of douche. Merkt u bijvoorbeeld een lekkage op aan uw wastafel? Neem dan direct contact op! Wilt u meer weten over sanitair, loodgieters en badkamers? Kijk dan op de website van Bliek Sanitair.

contactformulier

Wat u ook kunt doen, is het contactformulier invullen. Geef duidelijk aan wat u gedaan wilt hebben met betrekking tot uw badkamer, wastafel, toilet of douche en wij versturen u snel een vrijblijvende offerte voor uw sanitair. D&K; dat is perfectie tot in de puntjes! Op zoek naar een loodgieter in Amsterdam? SOS Snelservice staat 24 uur per week voor uw klaar, bel direct via: www.sossnelservice.nl.

Contactformulier

Comments are closed.